K-karp fast change pop-up weight 1,4g

1 865 Ft

Hasznos és nagyon gyorsan szerelhető kis segédeszköz, melyet akkor használunk, ha pop-up csalival horgászunk, de nem szeretnénk, ha a csali az előke teljes hosszában fellebegjen.
Ezzel a kis súllyal a szerelék bontása és károsítása nélkül tudjuk gyorsan állítani a lebegési magasságot.
A szerkezet két részből áll.
Van egy nagyon rugalmas, tömör szilikon rúd, melyből egy kicsivel hosszabbat kell vágni, mint a súly hossza. A hossz megállapításánál azt kell figyelembe venni, hogy a szilikon mindkét végét meg kell tudni fogni, úgy hogy közte a súly is elférjen.
A másik alkotó elem maga a súly, mely hosszában nyitott.
Az előkét a hosszanti nyíláson keresztül bevezetjük a súly belsejébe, majd a szilikon rudat megnyújtjuk, aminek következtében az átmérője lecsökken, így átfér a súly hosszanti vágatán szintén a súly belsejébe. Ezt követően a szilikont elengedve az visszanyeri az eredeti hosszát és átmérőjét immár a súly belsejében, nekifeszülve a súly falának, ezzel rögzíti a súlyhoz az előkét.
Mindez így leírva sokkal tovább tart, mint elvégezni. A súlyt a horogtól olyan messze kell felhelyezni, amennyit lebegtetni szeretnénk.
Az áthelyezéshez, vagy levételhez fent leírt lépéseket fordított sorrendben kell elvégezni.

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: K-Karp Cikkszám: sneci-DM-195-68-220 Kategória:
K-karp fast change pop-up weight 1,4g