CARP EXPERT INLINE BLOW -BACK RIG 70G

1 490 Ft

Carp Expert Inline Blow-back Rig bojlis szerelék

Rapid, előre elkészített szerelékeink sikerét követve, készítettünk a bojlis módszerek kedvelőinek is egy kiváló alternatívát.

Jelen szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid fenekezős – bojlis összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a pontyozó módszerekkel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.

Felszerelése rendkívül egyszerű, csak a szerelék végén lévő hurkot kell felkötni a főzsinórra. Ennyi az egész.

45 librás leadcore zsinórra van kötve, 25 librás előkével, 4-es horoggal, ami univerzális megoldást ad többféle vízterületre.

A blow-back rig különlegessége a horgon rögzített gyűrűben rejlik, mely szabadon tud mozogni a horog száron. Ha felszippantja a csalinkat a hal és ki szeretné fújni, akkor a bojli vissza tud csúszni a horgon, de a horog még bent van a hal szájában, ezzel növelve az akadást, melyet a horog száron elhejezett befordító tesz teljessé.

Az in-line ólommal szabadon futóvá válik a szerelék, így ellenállás nélkül húzhatja a hal. Ezzel a szerelékkel az öreg óvatos pontyokat is könnyen horog végre csalhatjuk. Ajánljuk egy szem süllyedő bojlihoz, vagy dupla csalizáshoz is.

A termék szuper lehetőséget kínál akár kezdő, bojlizással és a szerelékekkel ismerkedő horgászoknak vagy kevés idővel rendelkező pecások számára egyaránt.

Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettSzállítási idő: 3-5 munkanapMárka: Carp ExpertKereskedő: PecaPláza Cikkszám: pp-20991 Kategória: