CARP EXPERT HELIKOPTER D-RIG 80G

1 590 Ft

Carp Expert Helikopter D-Rig bojlis szerelék

Rapid, előre elkészített szerelékeink sikerét követve, készítettünk a bojlis módszerek kedvelőinek is egy kiváló alternatívát.

Jelen szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid fenekezős – bojlis összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a pontyozó módszerekkel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.

Felszerelése rendkívül egyszerű, csak a szerelék végén lévő hurkot kell felkötni a főzsinórra. Ennyi az egész.

45 librás leadcore zsinórra van kötve, 25 librás előtéttel, 4-es horoggal, ami univerzális megoldást ad többféle vízterületre.

A helikopter rig tökéletes megoldás a nagy távolságra történő horgászatoknál. A rendszer kiküszöböli az előke gubancolódását, így mindíg a megfelelő helyzetben kínáljuk fel a csalit a halaknak.

A D-rignél a csali rögzítése a gyűrűhöz történik, így természetes szabad mozgást kölcsönöz a csalinknak. Használatát ajánljuk pop-up és hóember csalizáshoz.

A termék szuper lehetőséget kínál akár kezdő, bojlizással és a szerelékekkel ismerkedő horgászoknak vagy kevés idővel rendelkező pecások számára egyaránt.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-20992 Kategória: