BENZAR FEEDER OLDALTÁLCA ÁRNYÉKOLÓ

37 990 Ft

Csalogatóanyagaink védelme kulcsfontosságú, horgásszunk bármelyik időszakában is az évnek. Az etetőanyagok, csalik, főleg az élőcsalik, rendkívül érzékenyek az erős napsütésre, az esőre vagy a szélre, így gondoskodnunk kell arról, hogy a lehető legjobban védve legyenek ezek a horgászat során.

A Benzár termékek között 2024-től a magyar Aluflokk manufaktúra által gyártott versenyláda kiegészítők is megjelentek, mint amilyen a 67*51 cm-es feeder oldaltálca is. Erre illeszkedik tökéletesen ez az árnyékoló.

Az árnyékoló anyaga víz-, illetve UV sugárzás álló, így használatával maximálisan meg tudjuk óvni csalijainkat, etetőanyagainkat az időjárási viszontagságoktól. Feltűnő, piros színe abszolút illeszkedik a Benzár márka megjelenéséhez, messziről is sugallja, hogy egy nem akármilyen horgász ül a parton ezt a kiegészítőt használva.

Természetesen az árnyékoló állítható szögben védi tálcánkat, illetve az arra helyezett felszereléseket, csalilkat, etetőanyagokat. Leszerelése pofon egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető a rozsdamentes rögzítőknek köszönhetően.

Egy olyan kiegészítőről van szó, ami elengedhetetlen a versenyhorgászok és az igényes, profi eszközöket kedvelő hobbi pecások számára!

FIGYELEM, az árnyékoló önmagában nem, kizárólag a hozzá méretben tökéletesen illő Benzár Feeder Oldaltálcával együtt használható. Előfordulhat, de garantálni nem tudjuk, hogy az említett tálcával azonos méretű más tálcákkal is kompatibilis a termék. 

Bővebben
Ingyenes SzállításGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22480 Kategória:
BENZAR FEEDER OLDALTÁLCA ÁRNYÉKOLÓ
37 990 Ft Opciók választása