Udbl20l ular dupla körf.db/2-0l 9.5g

940 Ft

Az ULAR villantók már évek óta sikeresen bizonyítják minőségüket és megbizható fogósságukat. Az elmúlt évek során a választék folyamatosan bővült, követve a horgászok igényeit és figyelembe véve az új módszereket. A villantók felület kezelése minden esetben hibátlan így azok nem sérülékenyek és nem veszítenek színükből vagy fényükből. A festett vagy matricázott típusoknál mindig jóminőségű alapanyagokat használ a gyártó. A horog öblössége garantálja a biztos akadást, míg kiváló minősége révén sokáig megtartja élét, hegyét. A széles méret, típus és szín választéknak köszönhetően Ön mindig megtalálja a (helyszín, haltípus, évszak, víztípus, időjárás) legmegfelelőbbet.

Az DBL széria 2db villantó lapja, kiegészítő gumicsalija és kiegészítői révén minden helyzetben fogós lesz. Akkor érdemes bevetni amikor a normál villantókra nincs egyáltalán húzás. Ez a feltúrbózott zsákmány biztosabban fogja kapásra ingerelni a ragadozókat.

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: ULAR Cikkszám: sneci-ES-UDBL20L Kategóriák: ,
Udbl20l ular dupla körf.db/2-0l 9.5g