MOSS DELPHIN TwistaX Eeltail UVs 5DB 6cm GREENCH

690 Ft

DELPHIN TwistaX Eeltail Uvs twister

A TwistaX Eeltail egy ragadozóhal csali a Delphin-től, amelyet az egyik legtitokzatosabb halunk, az angolna ihletett. Az angolna rendkívül karcsú és hosszú testformája egyedi mozgással ruházza fel ezt a halat. Annak érdekében, hogy imitálni tudjuk ezt a mozgást, ezt a műcsalit extra hosszú twister farokkal terveztük, amely egyedi hullámzást kelt a vízben, és nagyon lassú csalivezetés esetén is hibátlanul működik. A farok mozgása ellenállhatatlan rezgéseket kölcsönöz a csalinak, amely támadásra készteti még a ravasz ragadozókat is. A keskeny farokhoz képest a műcsali teste kellően masszív ahhoz, hogy könnyen rögzíthető legyen egy jig horogra, vagy trolling szerelékre. A műcsali testén bevágások is találhatók a még nagyobb rezgések, valamint a horogra tűzés megkönnyítése érdekében. A rovátkák segítségével könnyedén beállíthatja azt a távolságot, ahol a horog kilép a csaliból. A csali elülső bevágása lehetővé teszi a jobb illeszkedést a jig fejhez.

A TwistaX Eeltail a leghatékonyabb színváltozatok széles skálájában kapható, amelyeket Európa-szerte számos vízen végzett vizsgálatok alapján választottak ki. Ezenkívül ezek a színek UV-aktívak, lehetővé téve a napfény intenzívebb visszaverését a víz alatt, így a csalik még mélyebb víz rétegekben, és gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak. Nem feledkeztünk meg az szag csíkról sem, amit a gumicsalik hagynak a víz alatt. Ezek a csalik sót és halaromát tartalmaznak, így a ragadozók számára ellenállhatatlan célponttá válnak.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: DELPHIN Cikkszám: pp-21926 Kategóriák: , ,
MOSS DELPHIN TwistaX Eeltail UVs 5DB 6cm GREENCH
690 Ft Opciók választása