L&K LEGEND JIG 1 4G 4DB/CS

1 390 Ft1 440 Ft

L&K Legend Jig

Ez a jigfej sokéves tapasztalatokra építve készült el, minden egyes porcikája a plasztikcsalis horgászat eredményességét és hatékonyságát hivatott növelni.

Az alap, a Maruto Japánban gyártott horog, amely vékonysága ellenére rendkívül erős, hegye hihetetlenül precízen éles, a mikro szakáll hasonlóan vékony és ahogy a nevében is benne van, rendkívül apró. Pont éppen akkora, amekkorára szükség van a hal fárasztás közbeni megtartásához.

Mindezek összessége miatt, az akadás hihetetlen hatékony, a vékony horogszár és a szakáll nem üt nagy sebet, egyrészt ez miatt nehezebben akad le a fárasztott ragadozó, illetve a halunknak sem okozunk drasztikus sérülést.

A fej formája miatt, a húzósabb vizekben is kiváló lehet, illetve az agresszívebben kapó ragadozók is könnyebben megakaszthatók az áramvonalas formának köszönhetően.

A horogszáron nem található plusz ólom, ami a régi elavult jig fejeken megszokottnak tűnt. A csali megtartását itt egy apró kampóval oldottuk meg, amelyre a legvékonyabb csalik is feltűzhetőek.

A horgok választékában az apró 6-os mérettől, egészen az 5/0-ás nagyobb ragadozókhoz és csalikhoz szükséges választási lehetőség is elérhető. A horoghoz mérten pedig, 1,5 grammtól egészen 44 grammos méretig találunk választékot.

A súly kiválasztásánál az L&K márkánál már megszokott színkód is segítségünkre lesz.

A csomagoláson megtalálható színek és a hozzá tartozó súlytartományok a következők:
– Fehér: 1,5 – 4 – 5 gramm
– Zöld: 8 – 10 – 12 gramm
– Sárga: 15 – 18 – 22 gramm
– Piros: 30 – 36 -44 gramm

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: L&K Cikkszám: pp-19991 Kategóriák: , ,
L&K LEGEND JIG 1 4G 4DB/CS
1 390 Ft1 440 Ft Opciók választása