NOIKE WOBBLE SHAD 3 130 GRN.P BLOSSOM

1 800 Ft1 803 Ft

Noike Wobble Shad

A Noike egy manufakturális gyártó Japánban, viszonylag új márka, mely a prémium plasztikcsalijaival meglehetősen népszerűvé vált a pergetőhorgászok körében.

A Wobble Shad egy igazán különleges plasztikcsali, melynek tervezése során a cél, egy olyan gumihal megtervezése volt, mely tökéletesen utánozza a pánikban lévő, menekülő zsákmányhalakat.

A műcsali farka úszás közben rendkívül messzire ki tud csapódni, balról-jobbra, ezzel a hullámzó mozgással létrehoz egy különleges úszási akciót – “Strong Wobble Action”, melyről a nevét is kapta.

Az erőteljes farokcsapások erős rezgéseket és természetes jelleget kölcsönöznek, mely kiváltja a ragadozókból a természeteses vadászreflexet.

A test végig erőteljesen bordázott, plusz a hátoldalon egy minimális vájat is található rajta, így a jiges módszerek mellett, offset horgon is tökéletesen ül minden méret.

Made in Japan! prémium alapanyag, garnéla és hal aroma, plusz az ásványi sókkal dúsított test garantálja a maximális fogósságát.

Noike – The Soul of Craftmanship.

Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettSzállítási idő: 3-5 munkanapMárka: NoikeKereskedő: PecaPláza Cikkszám: pp-19338 Kategóriák: , ,