NOIKE SMOKIN SWIMMER 4 131 GREENPUMPKIN/CHART

Original price was: 2 490 Ft.Current price is: 2 000 Ft.

 

Noike Smokin’ Swimmer

A Noike egy manufakturális gyártó Japánban, viszonylag új márka, mely a prémium plasztikcsalijaival meglehetősen népszerűvé vált a pergetőhorgászok körében.

A Smokin’ Swimmer plasztikot a Noike tulajdonosa Mitsushiro Takeuchi fejlesztette, aki ezzel a típussal kiváló eredményeket ért el Európa szerte is, Japánon kívül.

Ez a típus a különleges farkával emelkedik ki a szortimentben, mely a Wobble Shad-tól ellentétesen, egy domború alakot öltött, ami miatt teljesen más vibrációt hoz létre a vízben, plusz vontatáskor a test fölé emelkedik.

Kivételes mozgása miatt bármely hazai halfaj megfogható vele, de kifejezetten süllőzésre ajánljuk.

A test végig finoman bordázott, plusz a hátoldalon egy minimális vájat is található rajta, így a jiges módszerek mellett, offset horgon is tökéletesen ül minden méret.

Made in Japan! prémium alapanyag, garnéla és hal aroma, plusz az ásványi sókkal dúsított test garantálja a maximlis fogósságát.

Noike – The Soul of Craftmanship.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Noike Cikkszám: pp-19339 Kategóriák: , ,
NOIKE SMOKIN SWIMMER 4 131 GREENPUMPKIN/CHART
Original price was: 2 490 Ft.Current price is: 2 000 Ft. Opciók választása