Benzar mix winter pellet box green betaine + twister

Original price was: 2 490 Ft.Current price is: 2 365 Ft.

Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: 98082-491

Kiszerelés: 400 g pellet + 150 ml aroma + Twister csali (30 ml)

Ízesítés: Green Betain

Típus: Winter Pellet Box + Twister

Benzár Mix Winter Pellet Box + Concourse Twister csali

Manapság a halgazdaságokban egyre gyakoribb, hogy nem szemestakarmánnyal, hanem különböző, magas tápértékű pelletekkel, pisztrángtápokkal etetik a pontyokat. Nem meglepő, hogy emiatt az említett granulátumok jól ismert és kifejezetten kedvelt és keresett táplálékká válnak a halak számára.

Ezeknek a pelletféléknek a profin meghatározott keveréke adja a Pellet Box-ok tartalmát, 1,5 mm-től egészen 4 mm-es méretig, garantálva a kiemelkedően magas fehérjetartalmat.

A kiemelkedően magas beltartalmi összetevőkön túl, ügyelve a kontrasztra, a fekete és barna pellet szemek mellett, minden csomagba került adott százalékban különböző színű színes pelletkeverék is, maximalizálva a csalogatóhatást.

A Pellet Box használata és bekeverése rendkívül egyszerű, a csomagban található 150 ml-es aroma tasakot kell csupán a pellet szemekhez adagolni, jól össze kell rázni a dobozt, majd egy 5-10 perces várakozás és pihentetetés után már tölthető is a method kosárba.

A Winter Edition változatok kiváló alternatívát adnak a hidegebb, téli hónapokra, mivel aromájuk és összetevőik ezen időszakhoz mérten nyújtják a legjobb hatásfokot.

Magasabb fehérjetartalma miatt a nagyhalas vizeken egész évben jobb választásnak bizonyul, mint a nyári verzió, így ezt is érdemes szem előtt tartani a kipróbálás során.

Mindezek mellett egyetlen dolog van még, ami nem mindennapi ezekben a boxokban, ami kiemeli őket a többi, method pellet közül. Ez pedig nem más, mint az, hogy minden dobozban található egy doboz Benzár Twister horogcsali is, a doboz aromájához leginkább illő ízben!

Kiemelkedő beltartalom, extra aroma és grátisz Twister csali!

A rapid method horgászatok favoritja!

-and-nbsp,

A Boxokhoz járó Twisterek ízei:
– Squid Pellet Box – Eper tintahal Twister
– Ananász Pellet Box – Csoki narancs Twister
– Chili Kolbász Pellet Box – Fokhagyma mandula Twister
– Green Betain Pellet Box – Halliszt Twister
– Mangó Pellet Box – Mangó Twister

-and-nbsp,

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Benzar Mix Cikkszám: sneci-EF-98082-491 Kategóriák: , ,
Fishinda Marketplace