THE ONE BAIT PASTE TIGERNUT&SCOPEX

1 590 Ft

A horgászatban nagy szerepe van és igazából kötelező elem a kísérletezés, a The One Bait Pasta segítségével nagyon sok lehetőség adódik a csalik fogósságának növelésében. Olyan minőségi anyagokat tartalmaznak, mint a vízben 100%-osan oldódó halprotein, ami szinte mindig garancia a sikerre.

Paszta használatával tudjuk szabályozni a csali méretét, ami a szelektálásban nagy segítség lehet, vagy akár az oldódási időt is, hiszen először a paszta oldódik le, ez előnyös lehet behúzós horgászat esetén.

Kedvenc The One Hook Bait csalinkat is az adott körülmények között legjobban teljesítő irányba tudjuk vinni, legyen szó édes, fűszeres, halas ízvilágról.

Az etetésen tartózkodó halak figyelmét a The One The Stim liquidek használatával tudjuk a leggyorsabban felkelteni, használhatjuk dip-ként de akár néhány csepp is elegendő a csalira csepegtetve.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: The One Cikkszám: pp-22496 Kategóriák: , ,
Fishinda Marketplace
THE ONE BAIT PASTE TIGERNUT&SCOPEX
1 590 Ft Opciók választása