BENZAR FITO LAKE GROUNDBAIT 1,2 KG

1 390 Ft

Benzár Fito busa etetőanyag

A Benzár etetőanyagok körében gyakorlatilag minden halfaj horgászatához találni megfelelő variánst. Vannak pontyos kaják, methodos etetőanyagok, emellett folyóvízi és keszeges keverékek is a kínálatban. Az elmúlt években azonban a busa sportszerű horgászata annyira elterjedt, hogy e halfaj ízlésének megfelelő etetőanyagok is kerültek a szortimentbe.

A Fito etetőanyagok minden szempontból ideális busa-kaják. Szemcseméretük, összetevőik, aromájuk és színük egyaránt azt a célt szolgálják, hogy minél hatékonyabban felkeltsék a keverékek a planktonevők figyelmét.

A Benzár Fito etetőanyagok 1200 grammos kiszerelésben sorakoznak a polcokon. Használatuk során mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy ezeket a keverékeket több lépcsőben kell megnedvesíteni. A szükséges mennyiségű folyadék hozzáadását követően pedig egy 2-3 mm lyukbőségű rostán átörve célszerű csak használatba venni a keverékeket.

A Lake megjelölésű etetőanyag egy kisebb fajsúlyú, könnyebb szerkezetű, nagyon erősen felhősítő kaja, ami a busák állóvízi, akár úszós, akár fenekező technikával történő horgászatához lett kifejlesztve. Ezzel szemben a River Fito etető egy sokkal tapadósabb keverék, amely akár az erősen sodró vizekben is kiválóan teszi a dolgát és csalogatja horgunk közelébe a busákat.

Ezeket az etetőanyagokat használva tehát kiválóak az esélyeink akkor is, ha álló- és akkor is, ha folyóvízen eredünk a busák nyomába!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-23074 Kategóriák: , ,
BENZAR FITO LAKE GROUNDBAIT 1,2 KG
1 390 Ft Opciók választása