BENZAR MIX TIGAIR NUT CLASSIC

1 490 Ft

Benzár Mix TigAIR Nut

Új generációs csali, ami ötvözi a természetesség és a modernitás elemeit! Ez a TigAir Nut!

A tigrismogyoró évtizedek óta az egyik legfogósabb pontycsali, mely használhatóságának azonban több korlátja is van. Ezek közül a legfontosabb, hogy a tigrismogyoró minden körülmények között süllyedő, így lebegtetni egyáltalán nem lehet vele. Vagy mégis?

Egy többéves fejlesztési folyamat eredményeként kidolgoztunk egy olyan technológiát, amely során a tigrismogyoróból kivontuk az összes nedvességet, így lebegővé alakítottuk. Igen, a TigAir Nut csalik 100%-ban lebegő tigrismogyorók. Ennek megfelelően formájuk és ízük abszolút hozza azt, amit a tigrismogyorótól elvárnánk, mégis egy olyan csali van a kezünkben, ami színezett, aromázott és LEBEG! Egy természetes csali a legprofibb methodos wafterek jellemzőivel felvértezve – ez a TigAir Nut. 

A csali kemény, emiatt nem elsősorban csalitüskés felkínáláshoz ideális, hanem a hajszálelőkés csalizáshoz. Egy hegyes fűzőtűvel átszúrva a mogyorószemet egy nagyon tartós, akár 4-5 hal megfogását is lehetővé tevő csali lesz a horgunk alatt, amiért megőrülnek a pontyok!

A TigAir Nut jelenleg 7 különböző aromával érhető el, melyek között természetesen van egy natúr verzió is azokra a vizekre, ahol a pontyok már nagyon gyanakvók a természetellenes dolgokkal kapcsolatban.

A csalik felhajtóereje úgy lett beállítva, hogy egy 8-as, közepesen vatsaghúsú horgot már nem emelnek meg teljes előkehosszban. A kisebbeket azonban igen. Ennek megfelelően nem kizárólag önmagukban lehet őket használni, hanem például egy normál tigrismogyoró kikönnyítéséhez is tökéletesek.

Érdemes kipróbálni ezeket a forradalmian új csalikat a nagy, természetes vizeken is, hiszen szelektáló hatásuk és fogósságuk kiemelkedő!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-23097 Kategóriák: , ,
BENZAR MIX TIGAIR NUT CLASSIC
1 490 Ft Opciók választása