Stég product bojli 20mm sz1 800g etető bojli

Original price was: 2 990 Ft.Current price is: 2 840 Ft.

A szénhidrátos bojlik összetéttele eltér a megszokott hallisztalapú bojliktól!

Mivel a nagyobb testű pontyoknak magas a szénhidrát igényük, ezért az ilyen típusú csalik eredményesebbek kapitális halakra.

Túlhorgászott vízeken is eredményes lehet, mivel ott már az óvatosabb, nagyobb testű halak nem veszik fel a klasszikus hallisztes bojlikat.

Egész évben használható, csak a beetetett mennyiséget kell változtatni a vízhőfok változásával. Hidegebb vízben kevesebb mennyiséget etessünk, melegedő vízben pedig emeljük az adagokat.

A magas szénhidráttartalmú összetevőket teljes értékű, könnyen emészthető fehérjehordozókkal társítottuk a tökéletes hatás érdekében. A magas tápértékű liszteket aminosavakkal, vitaminokkal és étvágyfokozóval egészítettük ki. Törpeharcsás vízeken jobban ki tudjuk kerülni a törpeharcsa kapásokat, mivel kevésbé szeretik az ilyen összetételű bojlikat.

Olyan ízesitésekkel kerül forgalomba, amely a pontyok számára jól beazonosithatóak, ezért iszapos talajon is könnyen megtalálják a nagypontyok. Sima, kemény külső felülete miatt könnyen dobócsövezhető. Pontyok mellett amúrhorgászatra is kiváló. Három ízesítésben kapható: Csípős barack, Tigrismogyoró, Édes kukorica.

Kiszerelés: 800 g
Átmérő: 20 mm
Íz: Chili + Barack

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: stég Cikkszám: sneci-TF-SP022058 Kategóriák: , ,
Stég product bojli 20mm sz1 800g etető bojli