CARP EXPERT DIPPELT PELLET EPER 9-12MM 70G

Original price was: 600 Ft.Current price is: 380 Ft.

Legolcsóbb ajánlat

Carp Expert kemény horogpellet

Dupla méretet tartalmazó 70 grammos kiszerelésű fúrt horogpellet, mely tökéletesen alkalmas, akár a nagyobb testű békéshalak horgászatára is egyaránt, jellege miatt szelektáló hatása is van. A csalik magas olajtartalommal rendelkeznek, így a melegebb nyári hónapokra is megfelelő variáns.

A pelleteket még fogósabbá tehetjük ha különböző extra aromákba, illetve egyéb folyékony dippekbe mártjuk azokat. A Carp Expert pelleteket magas olaj, fehérje és aminosav tartalmuknak köszönhetően a halak rendkívül előszeretettel fogyasztják. A kínálatban ugyanúgy megtalálhatók a hideg vízben jól használható típusok, ízek, mint a felmelegedett vizek, a legmelegebb nyári hónapokra ajánlható csalik is. Önmagában süllyedő csaliként vagy gumikukoricával, illetve különböző popupokkal kombinálva, kikönnyítve is kiváló alternatíva lehet napszakoktól függően.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-5290 Kategóriák: , ,
CARP EXPERT DIPPELT PELLET EPER 9-12MM 70G
Original price was: 600 Ft.Current price is: 380 Ft. Opciók választása