BENZÁR CONCOURSE TWISTER MINI RED KRILL 5.5 MM

1 990 Ft

Benzár Concourse Twister Mini

A 2023-as év sikerterméke, a Concourse Twister csali, talán nem túlzás kijelenteni, hogy több ezer horgásztársunk kedvencévé vált. Nem volt kérdés tehát számunkra, hogy a 2024-es évre bővítjük a Twister családot és megalkotjuk a Concourse Twister Mini csalikat.

A Concourse Twister Minik, hasonlóan a nagytestvérükhöz, szimmetrikus, körkörös alakjuknak köszönhetően olyan formavilágot jelenítenek meg, amely abszolút ismeretlen a halak számára és, amely megannyi variációs lehetőséget rejt. Az újdonság varázsa pedig, tudjuk jól, hogy a kapások számának drasztikus megemelkedésével jár! A csalik gyári állapotukban 5,5 mm hosszúak és kétszínű kivitelben készülnek nagyon erős, fogós, kedvelt aromákban, melyek a csoki-narancs, a faeper, a mangó, a halliszt, a sajt-vajsav, az eper-tintahal, a fokhagyma-mandula és a krill.

Ezek az aprócska csalik kicsi méretük és hihetetlenül intenzív aromájuk mellett rendkívül gyorsan is oldódnak, így tényleg a piac egyik legattraktívabb csalijai! Kifejezetten a nehéz körülményekhez fejlesztettük őket, így érdemes bevetni a kiválasztott ízűt a finom, téli pecák során vagy a legkiélezettebb versenyszituációkban. Nem fognak csalódást okozni!

Mivel e wafter jellegű csalik aprócskák, ezekkel meg lehet fogni az összes halat! A pontyok mellett nem vetik meg a dévérek, kárászok sem a Mini Twistereket, így ha mozgalmas horgászatra vágyunk, nem kérdés, hogy mi kerüljön a tüskére! Apropó, tüske. A csalik mérete mindenképpen vékony, slim tüske használatát kívánja meg, emellett arra is érdemes figyelni, hogy ne egy indokolatlanul nagy “kampó” alatt kínáljuk fel őket.

A finom method horgászat fegyverei ezek a csalik, melyekkel a legrangosabb versenyeken is eredményes lehet bárki!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22473 Kategóriák: , ,
BENZÁR CONCOURSE TWISTER MINI RED KRILL 5.5 MM
1 990 Ft Opciók választása