Grinsect 5 kg-os rovarliszt

15 500 Ft

 
Könnyen emészthető, fenntartható módon előállított, környezetbarát rovarfehérjénk alapja a fekete katonalégy lárvája. Ezek a lárvák esszenciális amino-, és zsírsavakban gazdagok, kiemelkedően magas kalciumtartalommal és optimális kalcium – foszfor aránnyal rendelkeznek. A kiváló beltartalmi értékek mellet a steril, szabályzott tenyésztésnek és növényalapú takarmányozásnak köszönhetően lárváink mindig frissek, köz-, és állategészségügyi kockázatot nem hordoznak.

Rovarlisztünk kiváló alapanyagként szolgál etetőanyagba keverve, könnyű gyúrhatósága, bekeverhetősége miatt használható bármilyen csali készítéséhez, legyen szó akár bojliról vagy pelletről. Jellegzetes, erőteljes illatának és kiváló ízének köszönhetően kitűnően csalogatja a békés, vagy akár a ragadozó halakat is.

A rovarliszt összetétele:

szárazanyag: 96%
nyers hamu: 6,8%
nyers fehérje: 57%
zsír: 10,4%
kalcium: 2,6% 

Legnagyobb szemcseméret: maximum 3 mm.

A magyar és Európai Uniós szabályozással összhangban rendszeresen végzünk patogénekre, mikotoxinokra, nehézfémekre vonatkozó labor ellenőrzéseket. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva minőségét megőrzi a gyártástól számított 180 napig. Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

 

Szállítási díj: 2 500 FtSzállítási idő: Szállításra előkészítve...Márka: GrinsectKereskedő: Grinsect Kategóriák: , ,