Füstölgő PVA bag liquid piros 200ml (Durián)

1 990 Ft

Több ízben!!! Vízbe érkezve azonnal elkezd dolgozni és egy füstfelhő jön létre. Kifejezetten PVA bag módszerhez lett kifejlesztve, de használható feeder kosárra vagy akár bojlira és pelletre is. PVA barát!
Don Carp Baits füstölgő egy rendkívül látványos adaléka lesz a horgászkészleteinknek. A nagy nyomásnak kitett vizeken a halaknak kell egy különleges inger, amelyre oda tudnak figyelni. Számos horgásznap bizonyította, hogy igenis szükséges a DCB füstölgő ahhoz, hogy eredményesek tudunk lenni. Miért is különleges ez az adalék anyag? A bevetésre szánt szerelékre téve a víz alatt olyan felhőt képez, amely szinte odahívja magához a halakat. Íze és illata mellett a halaknak egy olyan üzenetet közvetít, mintha társaik az iszapot túrnák élelem után. Így ezt látva több és több hal keresi fel etetésünket. Alkalmazható PVA bages módszerhez de akár a kosára vagy a bojlira is jó. Piros és zöld színben több ízben is elérhető.

Szállítási díj: 1 990 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettSzállítási idő: Szállításra előkészítve...Márka: DCBKereskedő: Don Carp Baits Cikkszám: 1064861 Kategóriák: , ,