Fox qr 6″ bankstick leszúró

Original price was: 7 560 Ft.Current price is: 6 804 Ft.

Jelenleg nem elérhető

A Black Label sorozatot 2020-ra újraterveztük és továbbfejlesztettük. A kínálat mostantól magában foglalja a Quick Release QR mechanizmust, ami gyors és könnyű módosítást tesz lehetővé az elektromos kapásjelzőkön/buzzbar-okon/rodpod-okon stb. A QR rendszer egy QR podból és egy QR bázisból áll. A QR pod csavarok beletekerhetők bármely buzzbar-ba, bottartóba-and-hellip, és a bázist csak bele kell nyomnunk. A sima leszúróról buzzbar-ra váltás még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezzel a rendszerrel egyszerűen csak elővesszük a jelzőket és a leszúrókat a táskából felszerelve és a botok már a helyükre is kerülhetnek.

Az új Quick Release rendszerrel (QR)
A jelzőket, hátsó bottartó fejeket egyszerűen felhelyezhetjük vagy levehetjük a recézett gallér egyszerű eltekerésével
Egyszerűen válthatunk a 2-es, 3-as buzz bar-ok vagy éppen a sima leszúró között
A QR hüvely egyszerűen felhelyezhető bármely menettel ellátott eszközre, így azok gyorszárassá alakíthatók pl.: viharlábak, spod vödrök-and-hellip, stb.
16mm-es fekete eloxált kialakítás
A Power Point leszúrók rendelkeznek az új fúró ponttal, amely átmegy minden Black Label kiegészítőn (stabilizáló, pod, cam lok, stéges tartó)
A Power Point T-Bar a leszúró végének a közepében található
A fúró pontnak köszönhetően a T-bar segítségével a földbe fúrhatjuk a leszúrónkat
A belső részeket el kell távolítani ahhoz, hogy a T-bar a külső csőbe illeszthető legyen
Így soha nem fogjuk elveszíteni a T-bar és nem kell keresgélnünk a sátorban sem
QR leszúrót nem szabad a buzz bar-nál fogva a földbe tekerni.
További előnye a QR rendszernek, hogy tökéletes igazítást tesz lehetővé a jelzőknek és a bottartó fejeknek, hézagolók nélkül, amiket időről időre újra kéne húzni vagy lazítani.
Az állítható buzz bar, új kisebb méretű és újratervezett Cam Lok rendszerrel rendelkezik, mely tökéletes működésében és kinézetében egyaránt
Elérhető:
15cm leszúró
22,5cm, 30cm, 45cm, 60cm, 79cm Power Point leszúró

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Fox Cikkszám: sneci-FX-CBS052 Kategóriák: , ,