GO GREEN BEVÁSÁRLÓTÁSKA 30*14*50CM

300 Ft600 Ft

Go Green környezetbarát bevásárlótáska

A folyamatosan bevezetésre kerülő prevenciós tényezőkre fontos figyelmet fordítva, miszerint egyre több területen és helyen kivezetésre kerül a nylon anyag használata, az Energofish Kft. Go Green programján belül létrehoztunk egy különböző méretekben elérhető táska szortimentet is.

A környezetbarát horgászati súlyok mellett, érdemes előre tekinteni és gondoskodni a környezettudatosságról minden területen, például bevásárlás vagy egyszerűen a megvásárolt termékek szállítása során is egyaránt.

Jelen, a felhasználáshoz alkalmazkodva, több méretben elérhető Go Green táskáink erre a problémára nyújtanak tökéletes alternatívát, kiváltva ezzel az eldobható vagy egyszer használatos termékek körét.

A táskák Non Woven anyagból készültek, ennek révén rendkívül erősek, masszív teherbírásúak, így garantált a hosszú használhatóság és élettartam.

Az elhasználódott vagy egyéb okból használhatatlanná vált táskákat, a környezettudatosság és környezetvédelem jegyében, lehetőség van egy új táskára kicserélni, ezzel is ösztönözve minden vásárlónkat az eldobható alternatívák lehetőség szerinti elkerülésére.

Legyél Te is környezettudatos, válts Go Green-re!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: EnergoTeam Cikkszám: pp-18756 Kategóriák: , ,
GO GREEN BEVÁSÁRLÓTÁSKA 30*14*50CM
300 Ft600 Ft Opciók választása