Regisztráció és bejelentkezés

A Fishinda webáruházban személyes fiók létrehozása nélkül is tudsz vásárolni, de javasoljuk, hogy hozz létre fiókot a rendeléseid és kuponjaid áttekintéséhez, valamint az egyszerűbb későbbi vásárlások érdekében.

Fiókot létrehozni és belépni több módon is lehetséges.
–    Email címmel
Ez esetben meg kell adnod egy email címet, a nevedet és egy jelszót. A továbbiakban ezekkel az adatokkal tudsz majd bejelentkezni is.
–    Fishinda fiókkal
Amennyiben már korábban regisztráltál a Fishinda mobiltelefonos applikációba, akkor az ott megadott email cím és jelszó alkalmas a webáruházba belépésre is.
–    Facebook, vagy Google fiókkal
A bejelentkezési folyamat során a Facebook és a Google számára meg kell erősítened, hogy az adataidat átadhatják.
Tájékoztatunk, hogy mindhárom közösségi fiókokkal történő regisztráció és belépés során automatikusan elfogadod az Adatkezelési Tájékoztató és Általános szerződési feltételeket

A profil oldalon lehetőséged van ellenőrizni és megváltoztatni a személyes adataid, a számlázási és szállítási címeid.
A fiókodban továbbá szerkesztheted a kedvenceid és a Horgászdoboz tartalmát. Az itt szereplő termékek és információk a Fishinda Applikációval is szinkronizálásra kerülnek, tehát ugyanazokat a kedvenceket és horgászdobozba rakott csalikat láthatod az APP-ban és a webshopban.
feliratkozásaid és értékeléseid is itt tudod kezelni. Beállíthatod, hogy milyen témában küldjünk neked értesítéseket, és szerkesztheted a korábbi értékeléseid az egyes termékekről.