Outdoor 250cm sátras horgászernyő

Original price was: 32 990 Ft.Current price is: 31 340 Ft.

Cikkszám: 73770-250

Anyaga: Terepmintás, bevonatos oxford

Jellemző: Ponyvával + cipzáros ajtó résszel

Méret: 250x170x210 cm

Súly: 3,8 kg

Szállítási méret: 135 cm

Típus: Oldalsátras ernyő

Outdoor sátras ernyő – 250 cm-es változat, terepmintás kivitel

Az Outdoor márka főleg a vízparton töltött idő komfortosabbá tételéhez nyújt praktikus megoldásokat.

Ennek a szériának a tagja, ez a kiváló terepmintás cipzáras oldalrésszel ellátott ernyő is, mely 2 darab külön tartóban kerül forgalomba, mivel a kiegészítők nélkül, szimpla ernyőként is tökéletesen alkalmazható.

Komplett felállított formájában, a termék 250 cm-es méretének köszönhetően védelmet fog nyújtani minden felszerelésünknek. Botzsák, kellékek, mind be fognak férni a hátsó részébe, a középső, illetve első részében pedig, akár 2 szék is elférhet, komfortot kínálva 2 horgász számára.

A szetthez járó leszúró készlet további stabilitást garantál. (10 db leszúró) Ezen stabilitás pluszban növelhető a kapott 2 db madzaggal is, a szeles idő se akadály többé. Az oldalsó ponyva rész teljesen cipzározható, plusz ami a kivitelen különleges, a többi sátras ernyővel szemben, az a szintén teljesen átlátszó, cipzáras kialakítású ajtó rész.

A zordabb időszakokban, a szél ellen, ez szuper szolgálatot fog tenni, a kiláthatóságon kívül.

Méretei:

– A kupola szélessége 210×170 cm
– A kihúzott rúd magassága: 250 cm
– Súlya: 3,8 kg

Rapid pecákra, de akár 1-1 éjszakai horgászatra is megfelelő összeállítás, a néha kellemetlen éjszakai szelek, hidegek ellen is tökéletes alkalmatosság lesz. Minőségi anyaghasználatának köszönhetően, hálás kiegészítő lehet több éven keresztül.

Pokračovat ve čtení
Doprava zdarma od 19 990 FtRychlé odeslání: 3-5 pracovních dníDůvěryhodný prodejce: Sneci.huZnačka: Outdoor Katalogové číslo: sneci-EF-73770-250 Kategorie: ,