SONIK AXS BIVVY SÁTOR

51 990 Ft174 990 Ft

Sonik AXS Bivvy sátor

A Sonik AXS szériájának minden tagja a vízparti komfortos időtöltést támogatja, maximalizálva annak minden faktorát.

Az AXS Bivvy sátor is ezt a szortimentet bővíti, ami egy szupererős központi egységgel rendelkezik, amibe csatlakoznak a könnyített, bár szintén kellően erős alumínium tartórudak.

A sátor 10000 mm-es HH Cloudbase TM anyagból készült, amely keménysége mellett, extrém vízállóságot biztosít. A keret lapos hátú, és az oldalak is a maximális belső tér kihasználásához lettek tervezve.

Az integrált esőcseppvédő kialakításnak köszönhetően a védelem maximális, függetlenül a legzordabb időjárási viszonyoktól. A sátor egy cipzározható első panelt is tartalmaz, oldalsó ablakokkal, testreszabható bejárati ajtórendszerrel.

A mindössze 9,2 kg súlyú AXS sátor két 48 hüvelykes, gyorscsatlakozással ellátott viharoszloppal, nagy teherbírású csatlakozókkal, négy szellőzőtávtartóval, túlméretezett kompressziós stílusú tárolózsákkal és nagy teherbírású T-leszúrókkal kapható. Specifikációk:

– 10,000mm HH CloudbaseTM anyag
– Cipzáras kialakítású frontpanel
– Maximalizált helykihasználás
– Könnyű csavarodásmentes 6061 alumínium oszlopok
– Dupla botrögzítő pánttal
– Extra tároló táskával

A sátorhoz belső kiegészítő elemek is kaphatók, melyek a következők:
– 2Man Magnetic Mozzi Door
– 2Man Inner Capsule Single
– 2Man Inner Capsule Double

Külső elem:
– Vapour Cap páraelvezető

Pokračovat ve čtení
Doprava zdarma od 30 000 FtRychlé odeslání: 3-5 pracovních dníDůvěryhodný prodejce: PecaPlázaZnačka: Sonik Katalogové číslo: pp-17908 Kategorie: , ,
SONIK AXS BIVVY SÁTOR
51 990 Ft174 990 Ft Vybrat možnosti