BOT KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G PLUSZ

Kamasaki Thunder Plus 3,50m 50-100g teleszkópos bot

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a univerzálisan használható, teleszkópos kivitelű horgászbot is.

A Thunder Plus egy kedvezőbb árfekvéssel rendelkező, kompozit teleszkópos horgászbot. Anyaga az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, így a horgászattal ismeredőknek is ajánlott széria.

A közkedvelt alapszériás modellhez képest, a Thunder Plus erősített fém orsótartót kapott, garantálva fárasztások közben lévő megfelelő tartást. Egy csúszó gyűrű is található rajta, ami a kiváló fárasztások közbeni karakterért felelős.

50-100 grammos mérettartománya tökéletesen lefedi az általános fenekezős horgászat szükségleteit.

Az ajánlott orsóméret hozzá, egy 5-6000-es méretű, akár nyeletőfékes kivitel, így megfelelő, kompakt alternatíva, akár rablóhalazni is.

Ajánlott termék, akár a horgászattal ismerkedők vagy a kiváló ár-érték arányú teleszkópos botot kereső horgászok számára.

Pokračovat ve čtení

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Cena za dopravu: 1 790 Ft. Doprava zdarma od 30 000 FtRychlé odeslání: 3-5 pracovních dníDůvěryhodný prodejce: PecaPlázaZnačka: Kamasaki Katalogové číslo: pp-17795 Kategorie: , ,