Balatoni bojlis barátság

Bemutatkoznak a Fishinda új nagykövetei, Horváth László és Vólent Balázs.

A horgászat mindkettőnk életében már gyerekkorunk óta fontos szerepet tölt be, ennek ellenére csak 3 éve hódolunk ”két fős csapatként” ennek a szenvedélynek. Már az első közös túra alkalmával látszódott, hogy azonos értékeket képviselünk és megegyezik a horgászatról alkotott képünk. Túráink helyszíneivel kapcsolatban általában gyorsan dűlőre jutunk, ugyanis mindkettőnket a kihívásokkal teli, „nehezebb” vizek vonzanak.

Rengeteg ötlet van a fejünkben, amelyekkel elérhetjük, hogy a legfiatalabb generáció képviselői már egy olyan környezettudatos, természetbarát mentalitásba nevelkedjenek bele, aminek köszönhetően biztos jövője van az általunk képviselt szemléletnek. Mindemellett szeretnénk a jövőben segítséget nyújtani a horgászcikkek és halvédelmi eszközök kiválasztásához, illetve rendeltetésszerű használatához. Az említett témák kapcsán igyekszünk minőségi írásos, illetve videós tartalmakat gyártani, amelyek a legtöbb közösségi oldalon és egyéb platformokon elérhetőek lesznek. Bízunk benne, hogy sokan megtisztelnek majd minket a felmerülő kérdéseikkel, amelyekre bizonyos időközönként egy „kérdezz-felelek” videó keretein belül válaszolni fogunk.

A Fishinda nagyköveteiként küldetésünknek érezzük az általunk képviselt értékrend minél több horgászhoz történő eljuttatását. Gondolunk itt a vízparton folytatott magatartásra, a környezetünk védelmére, a természet tiszteletére és nem utolsó sorban a halakkal való bánásmódra. Szeretnénk példát mutatni, illetve segíteni azon személyeknek, akik most ismerkednek ezzel a sporttal.

Hiszünk abban, hogy a fentiek betartásával és egy kis odafigyeléssel még nagyon sokáig élvezhetjük a horgászat, illetve a természet szépségét.

Kövessétek nyomon a munkásságunkat a Fishinda applikációban!
Baráti üdvözlettel: Horváth László és Vólent Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Fishinda Marketplace